Hartverwarmende familiefilm Paddington 2 zie je woensdag op Net5

Hartverwarmende familiefilm Paddington 2 zie je woensdag op Net5
Ben Whishaw als Paddington

Kijktip :

Het is een favoriet in vele generaties: beertje Paddington. De oudere jongeren kennen het beertje uit de tekenfilms, maar de nieuwe jongeren hebben het tweeluik films met de stem van Ben Whishaw (of Beau van Erven Dorens in het Nederlands) als Paddington. Paddington 2, de tweede film uit de reeks, is woensdag te zien op Net5. Je kunt Paddington 2 ook streamen via onder meer Netflix, Prime Video en HBO Max.

Het verhaal
Beertje Paddington voelt zich diep gelukkig bij de familie Brown in Windsor Gardens, waar hij een populair lid van de gemeenschap is geworden. Tijdens een zoektocht naar het perfecte cadeau voor zijn geliefde tante Lucy's honderdste verjaardag ontdekt Paddington een bijzonder boek in Mr. Gruber's antiekwinkel.

Hugh Grant, Hugh Bonneville, Sally Hawkins e.a. in 'Paddington 2'. Bron: Warner Bros.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Veel mensen vinden de tweede film uit de reeks beter dan de eerste en in principe kunnen wij ons daar wel in vinden. De mix tussen live action elementen en de CGI animatie werkt goed en de stem van Ben Whishaw als Paddington is even charmant als in het eerste deel. De rol van Brendan Gleeson als de boze kok werkt heel goed en het verhaal is opnieuw hartverwarmend. Wij blijven hopen op een derde deel uit deze reeks, het liefst met weer heel veel marmelade.

Cast
Naast Hugh Bonneville (Downton Abbey) en Sally Hawkins (The Shape of Water) spelen ook Hugh Grant (Love Actually), Brendan Gleeson (Banshees of Irisherin) en de stem van Ben Whishaw (Women Talking) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Paul King (Paddington).

De film Paddington 2 (2017) wordt beoordeeld met een 7,8 op IMDb en is op donderdag 21 december om 22.15 uur te zien op Net5. Genre: komedie, familie. Tijdsduur: 104 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's