Romantische komedie Zwanger & Co staat donderdag op Netflix

Romantische komedie Zwanger & Co staat donderdag op Netflix
Met Lieke van Lexmond, Waldemar Torenstra en Thom Hoffman

Film :

Vanaf 29 december is de film Zwanger & Co te zien op Netflix. Ruim 100.000 mensen hebben dit jaar de romcom Zwanger & Co in de bios gezien. Deze productie heeft daarmee als zesde Nederlandse film van 2022 de status van Gouden Film behaald. Na volle zalen is het nu de beurt aan Netflix om het grote publiek te bereiken.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Zaaddonor
Terwijl haar vader en nicht genieten van het ouderschap, kiest alleenstaande verloskundige Merel voor zwangerschap via een zaaddonor. Dan ontmoet ze de man van haar dromen.

Actrice Bo Maerten (Eva) en Maaike Martens (Annet) in de film 'Zwanger & Co.'

Grote cast
Regisseur Johan Nijenhuis heeft zo ongeveer half acterend Nederland en nog wat bekende (normaal gesproken niet acterende) BN'ers van stal gehaald voor de grote cast die Zwanger & Co in huis heeft. Naast hoofdrollen voor Lieke van Lexmond en Waldemar Torenstra zijn onder andere Carolina Dijkhuizen, Manuel Broekman, Beppie Melissen en Leo Alkemade te zien in deze romcom. Liefhebbers van dit soort luchtige komedies zitten goed op de roze of blauwe wolk die Nijenhuis heeft neergelegd, met alle problemen en clichés die daarbij horen. Ook kolven, puffen en heftige weeën opvangen staan op het programma. Op de valreep van 2022 zet Netflix - gebracht door de ooievaar - nog een héél aardig cadeautje voor ons klaar.

Cast
Naast Lieke van Lexmond (Casanova's) en Bo Maerten (Silverstar) zijn ook Maaike Martens (Onze Jongens in Miami), Waldemar Torenstra (FIVE LIVE), Beppie Melissen (Luizenmoeder - De Film), Manuel Broekman (Kwestie van geduld), Matteo van der Grijn (Het Gouden Uur) en Thom Hoffman (Emperor) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Johan Nijenhuis (De Beentjes van Sint-Hildegard).

Vanaf 29 december 2022 is de film Zwanger & Co te zien op Netflix. Genre: romantiek, komedie. Tijdsduur: 113 minuten. IMDb score ★ 5,7.

Actuele video's

Meer actuele video's