Nieuw seizoen De perfecte verbouwing start maandag 2 januari bij RTL 4

Nieuw seizoen De perfecte verbouwing start maandag 2 januari bij RTL 4
Verbouwing met virtual reality

Kijktip :

In het nieuwe seizoen van het woonprogramma De perfecte verbouwing steekt presentatrice Nicolette Kluijver de handen uit de mouwen voor een bijzondere verbouwing, waarin de nieuwe technologie een zeer grote rol speelt. De perfecte verbouwing is vanaf maandag wekelijks met nieuwe afleveringen te zien op RTL 4.

De perfecte verbouwing gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Virtual reality
In dit nieuwe woonprogramma gaan deelnemers - voordat er überhaupt een hamer in een muur of een kwast op een plint gaat - ontwerpen van hun gewenste verbouwing te zien krijgen in virtual reality. Niet één, maar twee architecten nemen het tegen elkaar op en maken elk een ontwerp voor hen.

Perfect of niet?
Dankzij VR worden de mensen, wiens verbouwing in het programma zit, geholpen om door hun huis heen te kijken naar wat er allemaal mogelijk is. Welk ontwerp en dus welke architect gaat de strijd winnen? En, nog belangrijker, hoe mooi en 'perfect' wordt de verbouwing?

Het nieuwe seizoen van De perfecte verbouwing is vanaf maandag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De perfecte verbouwing terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's