Ultieme zwijmelfilm Fifty Shades of Grey zie je donderdag (5 januari) op Net5

Ultieme zwijmelfilm Fifty Shades of Grey zie je donderdag (5 januari) op Net5
In de ban van Christian Grey

Kijktip :

Het is nog niet zo heel lang geleden, maar de wereld was een aantal jaar in de ban van Christian Grey en de verhalen van E.L. James. De boeken waren razend populair en ook de films konden er wat van. De eerste uit die reeks, Fifty Shades of Grey, is donderdag te zien op Net5. Je kunt Fifty Shades of Grey ook streamen via onder meer Netflix en Videoland.

Het verhaal
De jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele komt onverwachts in aanraking met de charismatische, mysterieuze miljardair Christian Grey. Ze is direct betoverd door hem, maar hij lijkt te hoog gegrepen voor haar. Totdat Grey op een dag ineens in de winkel staat waar ze parttime werkt: vanaf dat moment zal Christian Grey Anastasia geen moment meer met rust laten.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Tsja, wat kunnen we nu eens over deze films zeggen... vanuit het oogpunt van een kritische filmrecensent is er weinig goeds te zeggen over deze film: het verhaal is flinterdun, het acteerwerk is redelijk maar blinkt nergens uit en de sets zijn mager. Toch begrijpen we heel goed wat de aantrekkingskracht van deze film en zijn opvolgers is, en dat kunnen we dan ook wel waarderen. Propvol seks, naakt en seksspeeltjes: je moet er van houden.

Bron: Focus Features

Cast
Naast Acteur (Film) en Acteur (Film) spelen ook Acteur (Film), Acteur (Film) en Acteur (Film) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Regisseur (Film).

De film Fifty Shades of Grey (2015) wordt beoordeeld met een 4,1 op IMDb en is op donderdag 5 januari om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: romantiek. Tijdsduur: 125 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's