Nieuw op Netflix: Deze topfilms zijn vanaf vrijdag beschikbaar

Nieuw op Netflix: Deze topfilms zijn vanaf vrijdag beschikbaar
Met The Pale Blue Eye met Christian Bale en meer

Film :

De eerste week van 2023 pakt Netflix gelijk uit met drie grote producties waarvan er twee niet héél lang geleden in de Nederlandse bioscoopzalen te zien waren. Gids.tv zet de films voor je op een rij.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

The Twin (2022)

IMDb ★ 5,1

Bron: RLJE Films | Netflix
Het verhaal gaat over Rachel en Anthony. Zij zijn de ouders van een tweeling. Hun grootste nachtmerrie wordt werkelijk als een van de kinderen sterft na een vreselijk ongeluk. Samen met hun zoontje Elliot verhuizen ze naar het Scandinavische platteland. De rustige omgeving lijkt de perfecte locatie om een nieuwe start te maken. Alles verandert als Elliot te maken krijgt met een duistere kwaadaardige entiteit. Lees hier waar je de film The Twin kunt kijken.

Rogue Agent (2022)

Thriller, Drama | IMDb ★ 6,4

Bron: IFC Films | Netflix
Het buitengewone en ijzingwekkende verhaal van Robert Freegard (James Norton), die zich voordeed als een MI5-agent en mensen bedroog en de vrouw die voor hem viel en hem vervolgens ten val bracht. Lees hier waar je de film Rogue Agent kunt kijken.

The Pale Blue Eye (2023)

Thriller, Mysterie | IMDb ★ 7,7

Bron: Netflix
Als klap op de vuurpijl een film waar de filmredactie van Gids.tv ontzettend veel zin in heeft. Van regisseur Scott Cooper (bekend van Hostiles en Black Mass) komt een duistere thriller met niemand minder dan Christian Bale in de hoofdrol. De verwachtingen zijn absoluut hooggespannen. Lees hier waar je de film The Pale Blue Eye kunt kijken.

Lees ook welke films en series je nog meer in januari 2023 op Netflix kunt verwachten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV