Nieuw seizoen van The Tribute - Battle of the Bands begint zaterdag bij SBS6

Nieuw seizoen van The Tribute - Battle of the Bands begint zaterdag bij SBS6
Covers van o.a. David Bowie, Doe Maar en Elvis Presley

Kijktip :

Zaterdag is de muziekcompetite The Tribute: battle of the bands terug op SBS6. Opnieuw worden er vier tributebands gezocht om op te treden tijdens het grote live-evenement in de Ziggo Dome in Amsterdam.

The Tribute - Battle of the Bands gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Elf tributes
Dit jaar zien we elf tributebands tegen elkaar strijden. Ze doen allemaal muziek van een bepaalde band of artiest. Dit jaar zijn het Bon Jovi, David Bowie, De Dijk, Doe Maar, Earth Wind & Fire, Elvis Presley, Michael Jackson, Neil Diamond, Red Hot Chili Peppers, Tina Turner en U2.

Breed scala
De competitie start met elf tributebands en bestaat uit zes afleveringen. De elf bands vertegenwoordigen een breed scala aan genres, en de grootste muzieksterren aller tijden. De jury, bestaande uit Angela Groothuizen, Frans 'Spike' van Zoest en Cesar Zuiderwijk, beoordeelt de optredens.

Het nieuwe seizoen van The Tribute - Battle of the Bands is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Tribute - Battle of the Bands terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's