Romantische en hitsige Fifty Shades Darker zie je donderdag (12 januari) op Net5

Romantische en hitsige Fifty Shades Darker zie je donderdag (12 januari) op Net5
In de ban van Christian Grey

Kijktip :

Het is nog niet zo heel lang geleden, maar de wereld was een aantal jaar in de ban van Christian Grey en de verhalen van E.L. James. De boeken waren razend populair en ook de films konden er wat van. De tweede uit die reeks, Fifty Shades Darker, is donderdag te zien op Net5. Je kunt de film ook streamen via onder meer Netflix en Pathé Thuis.

Billenkoek in de rode SM-speelkamer
Wanneer Christian Grey (Jamie Dornan) Anastasia Steele (Dakota Johnson) probeert over te halen om terug te komen in zijn rijke leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, vastbesloten om hun droom van een prille toekomst samen wreed te verstoren.

Beoordeling van Gids.tv: ★★
Het verhaal gaat verder: erotische momenten worden ook nu afgewisseld met donkere wolken die zich samentrekken rondom het beroemde koppel Anastasia Steele en Christian Grey. Want er zijn kapers op de kust. De casting van Kim Basinger als Elena Lincoln is een leuke knipoog naar 9½ Weeks, de erotische boekverfilming uit de jaren tachtig waar Fifty Shades of Grey veel mee vergeleken wordt. Voor liefhebbers is dit tweede deel genieten en je leer bovendien wat je wel en niet kan doen in een SM-kamer, dus doe vooral voorzichtig. Twee sterren.

Cast
Naast Dakota Johnson (The Lost Daughter) en Jamie Dornan (Belfast) zijn ook Eric Johnson (Rookie Blue), Rita Ora (Twist) en Kim Basinger (9½ Weeks) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door James Foley (At Closer Range).

Bron: Universal Pictures

De film Fifty Shades Darker (2017) wordt beoordeeld met een 4,6 op IMDb en is op donderdag 12 januari om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: romantiek. Tijdsduur: 118 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's