Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in februari 2023

Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in februari 2023
Met onder meer Carnival Row

Nieuws :

Alle kerstlampjes zijn nu echt verdwenen en het koude, gure weer blijft voorlopig waarschijnlijk wel even aanhouden. Tijd dus om lekker op de bank met een deken en een kop warme chocomelk achter de tv te kruipen voor een lekkere film of serie. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in februari 2023.

Kijktips van Gids.tv

Somebody I Used to Know (10 februari)

Prime Video

Alison Brie als Ally in 'Somebody I Used to Know'. Bron: Prime Video
Workaholic Ally wordt op haar werk als tv-producent geconfronteerd met een grote professionele tegenslag die haar doet vluchten naar haar oude woonplaats. Hier loopt ze haar eerste liefde Sean tegen het lijf, aan wie zij nog veel oude herinneringen heeft. Lees hier waar je vanaf 10 februari Somebody I Used to Know kunt kijken.

Veekay (10 februari)

Prime Video

Bron: Prime Video
De documentaire is een driedelige serie over de Nederlandse coureur Rinus ‘VeeKay’ van Kalmthout. De racer uit Hoofddorp heeft één droom: het winnen van de Indianapolis 500, één van de meest prestigieuze races ter wereld. Rinus wordt gezien als één van de grote talenten in de Amerikaanse racewereld. Bekijk hier waar je vanaf 10 februari Veekay kunt streamen.

Clarksons Farm, S2 (februari)

Prime Video

Volg Jeremy Clarkson tijdens zijn avontuur, door het boerenleven. De man die meermaals beweert allergisch te zijn voor het handen uit de mouwen stropen, neemt de meest arbeidsintensieve job aan die er is. Wat kan er misgaan? Bekijk hier waar je Clarksons Farm kunt streamen.

Carnival Row, S2 (17 februari)

Prime Video

Orlando Bloom in 'Carnival Row'. Bron: Prime Video
Als een seriemoordenaar rondloopt op Carnival Row en de overheid de dood van burgers van de lagere klasse negeert, is Rycroft Philostrate, een door oorlog geharde detective,als enige bereid om de moorden te stoppen en de fragiele vrede te handhaven. Bekijk hier waar je Carnival Row kunt streamen.

The Consultant (24 februari)

Prime Video

Christophe Waltz in 'The Consultant'. Bron: Prime Video
Na een onbeschrijflijke tragedie bij CompWare, een computerspelbedrijf in het centrum van Los Angeles, komt een mysterieuze consultant, Regus Patoff, de stad binnen en neemt de leiding. Bekijk hier waar je vanaf 24 februari The Consultant kunt streamen.

Verder op Prime Video

Volgt z.s.m.

Actuele video's

Meer actuele video's