Zaterdag 21 januari in Ik vertrek: Milko en Odette willen ontstressen in Pyreneeën

Zaterdag 21 januari in Ik vertrek: Milko en Odette willen ontstressen in Pyreneeën
Verhuizen naar oude boerderij

Kijktip :

In de nieuwe aflevering van Ik vertrek van zaterdag 21 januari zien we het duo Milko en Odette. Zij wonen in het prachtige Den Bommel maar zijn klaar met de prestatiedruk die de samenleving met zich meebrengt. Ze besluiten hun biezen te pakken. Maar of dat nu zo ontstressend werkt? Bij een programma als Ik vertrek kunnen we dat wel raden.

Ik vertrek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Paardenfokkerij
ICT-medewerker Milko is 59 jaar en ICT medewerker bij een groot bedrijf en Odette (49) is holistisch dierenarts. Ze willen stress meer in hun leven. Daarom zetten ze hun leven voort op een oude boerderij in de Franse Pyreneeën. Hier willen ze vakantiegangers ontvangen en een paardenfokkerij beginnen.

Problemen
De verbouwing wil maar niet opschieten. Ze lopen continu tegen problemen aan. Milko gaat gebukt onder deze immense klus: zijn lichaam wil niet meer, maar hij weigert elke vorm van hulp. Tot grote frustratie van Odette: ze waren hier immers naar toegekomen voor een onbezorgd leven. Je vraagt je af of de twee ooit naar een aflevering van Ik vertrek hebben gekeken.

Ik vertrek is elke zaterdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV