Zaterdag 21 januari in The Tribute: battle of the bands: een ode aan Elvis Presley

Zaterdag 21 januari in The Tribute: battle of the bands: een ode aan Elvis Presley
Wat is de beste coverband?

Kijktip :

In de vorige aflevering van The Tribute - Battle of the Bands viel er weer een coverband af en dat betekent dat het gat weer moet worden aangevuld. Dat gebeurt deze aflevering met een oude bekende.

The Tribute - Battle of the Bands gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Graceland
De tribute band van deze week is namelijk Bouke & The Elvis Matters Band, de band van Bouke Scholten uit Emmen. Ze traden al een paar keer op in Nederlandse tv programma's en Bouke stond zelfs al een keer op Elvis’ landgoed Graceland, namelijk tijdens de Elvis Memorial Tour. Of de band ook tijdens The Tribute hoge ogen gaat gooien, dat moeten we gaan zien.

Over The Tribute: battle of the bands
De competitie start met elf tributebands en bestaat uit zes afleveringen. De elf bands vertegenwoordigen een breed scala aan genres, en de grootste muzieksterren aller tijden. De jury, bestaande uit Angela Groothuizen, Frans 'Spike' van Zoest en Cesar Zuiderwijk, beoordeelt de optredens.

The Tribute - Battle of the Bands is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Tribute - Battle of the Bands terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's