Recensie: Shotgun Wedding is ongemakkelijke actiekomedie op helse bruiloft

Recensie: Shotgun Wedding is ongemakkelijke actiekomedie op helse bruiloft
Met Jennifer Lopez, Josh Duhamel, Lenny Kravitz en Jennifer Coolidge

Film :

Vanaf 27 januari is de film Shotgun Wedding te zien op Prime Video. Als de zeer populaire actrice Jennifer Coolidge (American Pie, The White Lotus) haar machinegeweer pakt, is niemand meer veilig. Lees hier de filmrecensie van Shotgun Wedding.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Katuk Kak Ci
Het verhaal gaat over Darcy en Tom. Zij nodigen hun families uit voor de ultieme bruiloft, maar wanneer het hele feest wordt gegijzeld, krijgt "'Tot de dood ons scheidt" een geheel nieuwe betekenis in dit avontuur waarin Darcy en Tom hun dierbaren moeten redden voor een groep gevaarlijke piraten.

Actrice Jennifer Coolidge (Tom's Mom) in de film 'Shotgun Wedding'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 55% | IMDb ★ 5,9

Bij het zien van deze film snap je waarom deze productie nooit de Nederlandse bioscopen heeft gehaald. Shotgun Wedding is een zeer ongemakkelijke, maar op sommige plekken ook een compleet mislukte actiekomedie waarin het levensgevaar - piraten die een bruiloft terroriseren - botst met de vaak flauwe kluchterige humor. Je moet er van houden. Acteur Josh Duhamel en zangeres Jennifer Lopez hebben een hele aardige chemie en ook Jennifer Coolidge doet niets fout, maar het magere plot en de soms domme keuzes maken deze film een klein ramp om naar te kijken. Bovendien moet zanger Lenny Kravitz het bij zingen houden. De tropische locaties zijn dan wel weer prachtig, maar verder dan twee sterren komen we niet.

Cast
Naast Jennifer Lopez (Hustlers) en Josh Duhamel (Blackout) zijn ook Jennifer Coolidge (The White Lotus), Lenny Kravitz (The Hunger Games) en Sonia Braga (Wonder) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jason Moore (Pitch Perfect).

Vanaf 27 januari 2023 is de film Shotgun Wedding te zien op Prime Video. Genre: komedie, actie, romantiek. Tijdsduur: 100 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's