Recensie: You People met Jonah Hill en Eddie Murphy is komedie vol cultuurverschillen en racisme

Recensie: You People met Jonah Hill en Eddie Murphy is komedie vol cultuurverschillen en racisme
Van de makers van Black-ish en Shaft

Film :

Vanaf 27 januari staat de film You People op Netflix. Hoe ga je als gemixt koppel om met een gepolariseerde en ongelijke samenleving? Leer de Afro-Amerikaanse Amira en de Joodse Ezra kennen: ze worden verliefd, maar daar krijg je dan ook direct je schoonfamilie bij. Lees hier de filmrecensie van You People.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Ezra en Amira
Het verhaal volgt een nieuw koppel Ezra en Amira en hun families, die zich verdiepen in moderne liefde en familiedynamiek te midden van botsende culturen, maatschappelijke verwachtingen en generatieverschillen.

Acteur Jonah Hill (Ezra) en Lauren Londen (Amira) in de film 'You People'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 59% | IMDb ★ 5,5

De splinternieuwe film You People is vooral een Amerikaans feestje met een fijne cast, die helaas met een eentonig script te maken krijgt. De start van deze productie is nog veelbelovend, maar wordt doordat veel grappen een aantal keer voorbij komen uiteindelijk vooral een herhaling van zetten. Het is ontzettend leuk om acteur Eddie Murphy terug te zien in een film als deze, al valt er maar weinig te lachen rondom zijn karakter: dat is zeker een gemiste kans. De echte romantiek en chemie tussen de Jonah Hill en Lauren Londen ontbreekt, maar lachen kunnen ze samen wel. De finale is net zo ongemakkelijk als voorspelbaar en we komen daardoor tot een pijnlijke conclusie: hier had meer in kunnen zitten. Twee sterren.

Cast
Naast Jonah Hill (The Wolf of Wall Street) en Eddie Murphy (The Nutty Professor) zijn ook Lauren London (True Story), Julia Louis-Dreyfus (Veep) en David Duchovny (The X Files) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Kenya Barris (Grown-Ish).

Vanaf 27 januari 2023 is de film You People te zien op Netflix. Genre: romantiek, komedie. Tijdsduur: 117 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's