Excelsior - Ajax live op tv (Eredivisie)

Excelsior - Ajax live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in negentiende speelronde

Sport :

Op zondag 29 januari spelen Ajax en Excelsior in de eerste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Van Dongen en De Roo Stadion in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 3.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Excelsior - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Het is een onrustige week in Amsterdam: na het gelijke spel in De Kuip kreeg Schreuder nog een kans, maar dankzij het gelijke spel in Volendam zette de club de coach alsnog op non-actief. met John Heitinga op de bank proberen de Amsterdammers natuurlijk de wedstrijd tegen Excelsior te winnen. De laatste wedstrijd in Rotterdam werd met 1-7 gewonnen door de hoofdstedelingen en ook dit seizoen liepen ze al eens met 7-1 over de Kralingers heen.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.00 uur op ESPN 3. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Excelsior - Ajax is zondag 29 januari om 14.30 uur live te zien op ESPN 3. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's