The Connection met Patrick Lodiers start zaterdag op NPO 1, dit zijn de eerste deelnemers

The Connection met Patrick Lodiers start zaterdag op NPO 1, dit zijn de eerste deelnemers
Patrick Lodiers neemt stokje over

Kijktip :

De kennisquiz The Connection is terug! Door de verhalen rond de persoon van Matthijs van Nieuwkerk, die het eerste seizoen van de quiz presenteerde, is er dit seizoen wel een nieuwe presentator: Patrick Lodiers. Lodiers legt in het hypermoderne decor iedere week drie bekende Nederlanders het vuur aan de schenen.

The Connection gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Deelnemers
In de eerste aflevering nemen cabaretier Dolf Jansen, zangeres en musicalactrice April Darby en presentator, acteur en tv-persoonlijkheid Harry Piekema het tegen elkaar op. Verderop in het seizoen volgen onder meer Daphne Deckers, Ruben van der Meer, Lisa Loeb en Thomas van Luyn.

Connecties
Krijgen de deelnemers het voor elkaar om in vier rondes zoveel mogelijk goede antwoorden bij elkaar te spelen om tot die ene, ultieme connectie te komen? Dit seizoen heeft ook een wat andere opzet: van de eerste zes afleveringen gaan de winnaars door naar de halve finales. De beste kandidaat van de halve finales, die na de winnaars de hoogste score had, sluit aan in de finale.

Het nieuwe seizoen van The Connection is vanaf zaterdag 4 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van The Connection terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's