Donderdag in Op1: Patrick Stoof en Philip Freriks over Fawlty Towers

Donderdag in Op1: Patrick Stoof en Philip Freriks over Fawlty Towers
De gasten in Op1 van donderdag 9 februari

Kijktip :

Donderdagavond presenteren Sven Kockelmann en Fidan Ekiz de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op donderdag 9 februari.

Lees verder onder de video's.Onderwerpen Op1 van donderdag 9 februari

  • Het wordt steeds moeilijker om mensen onder het puin vandaan te halen. Toch slaagt het Nederlandse reddingsteam in Turkije er nog steeds in om levenden te vinden. Arjen Littooij, landelijk commandant, geeft vanavond een update. Journalist Geertjan Lassche is ter plaatse in Hatay en vertelt wat hij daar ziet. En zangeres Meral Polat vertelt over het benefietconcert dat ze gaat organiseren.

  • De iconische Britse serie Fawlty Towers krijgt na ruim veertig jaar een vervolg, mét hoofdrolspeler John Cleese. Wat maakte de serie zo goed? Acteur Patrick Stoof en presentator Philip Freriks nemen ons vanavond mee terug naar de jaren ’70.

  • Hippe juicebars en koffietentjes nemen het straatbeeld over, en dat is slecht nieuws voor de bruine kroeg. Zonde vinden zanger Wolter Kroes en fractievoorzitter Lian Heinhuis van PvdA Amsterdam. In Op1 vertellen ze waarom de bruine kroeg koste wat het kost behouden moet blijven.

  • Als het aan coalitiepartijen D66 en CDA ligt, dan gaat Nederland naast tanks ook F16’s leveren aan Oekraïne. Hoe denkt minister van Defensie Kajsa Ollongren hierover? Ze vertelt het vanavond bij Op1. Ook bellen we met eurocommissaris Frans Timmermans, die vandaag president Zelensky ontmoet bij de EU-top in Brussel.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's