Zaterdag bij Humberto: correspondent Olaf Koens over de verwoestingen in Turkije en Syrië

Zaterdag bij Humberto: correspondent Olaf Koens over de verwoestingen in Turkije en Syrië
Dit zijn de gasten van zaterdag 11 februari

Kijktip :

Humberto Tan is elk weekend twee dagen lang (op zaterdag en zondag) te zien op de late avond van RTL 4. Zaterdag zijn onder meer Frank Lammers, Marin Rombouts en Meral Polat te gast. Dit zijn de gasten van zaterdag 11 februari.

Gasten in Humberto - zaterdag 11 februari

  • In de rubtiek 'Back Home' gaat acteur Frank Lammers ook wel bekend als Ferry Bouman of Michiel de Ruyter terug naar zijn ouderlijk huis in Mierlo. Hij is vanavond te gast.

  • Dit jaar was De Slimste Mens weer een succes. De uiteindelijke winnaar Marin Rombouts is dit jaar de nieuwe Slimste Mens. Vanavond komt hij langs om dit te vieren.

  • De verkiezingen voor de Provinciale Staten staan voor de deur.Diederik Ebbinge is terug met de politieke panelquiz Kiespijn & opninemaker Gijs Rademaker komt vertellen over de snoeiharde confrontatie tussen links en rechts. Vanavond schuiven zij aan.

  • Correspondent Olaf Koens zit al bijna een week in het getroffen gebied en zag met eigen ogen de verwoestingen in Turkije en Syrië. Journalist Sinan Can is gisteren vertrokken naar het rampgebied, er is livecontact met hem vanavond.

  • Het verdriet om ramp in Turkije en Syrië is niet te bevatten. Vanavond draagt actrice Meral Polat een gedicht voor speelt de Turkse violiste Çisem Özkurt een troostlied.

Humberto is iedere zaterdag en zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's