Humberto op zondag: Floortje Dessing over nieuw programma Floortje gaat mee

Humberto op zondag: Floortje Dessing over nieuw programma Floortje gaat mee
Dit zijn de gasten van zondag 19 februari

Kijktip :

Humberto Tan is elk weekend op zaterdag en zondag te zien op de late avond van RTL 4. Zondag schuiven onder meer Maarten van Rossum, Floortje Dessing en Tina Nijkamp aan.

Gasten in Humberto Op Zondag - zondag 19 februari

  • Historicus Maarten van Rossem werd ooit opgeleid tot tankcommandant. Hij vertelt vanavond, een jaar na het begin van de oorlog in Oekraïne, over de staat van het Russische leger en wat er verwacht kan worden.

  • De band Krezip heeft na hun comeback al weer drie nieuwe singles uitgebracht. Vanavond komen zij optreden.

  • Wereldreiziger Henk Vinke bezocht alle landen van de wereld, maar liefst 196. Floortje Dessing bezocht tot nu toe 155 landen. Vanavond vertelt zij over Floortje gaat mee, waarin zij de band tussen mens en dier onderzoekt.

  • Aankomende week is er een nieuwe documentaireserie over het leven van Prins Bernhard. Kijkcijferprofessor Tina Nijkamp heeft de serie al gezien en komt hier over vertellen.

  • Stil Water is een ontroerende EO-documentaire over drie gezinnen die moeten omgaan met de realiteit van een kind met kanker.Mariska van Eersel en Gijs van Goudswaard zijn twee ouders uit de documentaire en zij komen langs.

Humberto is iedere zaterdag en zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's