Liverpool - Real Madrid live op tv en online (Champions League)

Liverpool - Real Madrid live op tv en online (Champions League)
Heenwedstrijd op Anfield Road

Sport :

De winnaars van het vorige miljoenenbal, Real Madrid, staan in de eerste ronde van de knock out fase tegenover hun tegenstander in de finale: Liverpool. Van de finalisten van vorig jaar gaat er dus maar minstens eentje door naar de kwartfinales. De heenwedstrijd is dinsdag 21 februari om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Liverpool - Real Madrid

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Bovenaan
De veertienvoudig winnaar van de cup met de grote oren had dit jaar geen moeite met hun poulefase. Ze verloren maar één keer en speelde een keer gelijk: van Leipzig werd met 3-2 verloren. Uiteindelijk belanden ze wel op de bovenste positie in hun poule.

Napoli
De mannen uit de havenstad Liverpool hadden het dit jaar niet per se lastiger in de groepsfase: ze scoorden zelfs een punt meer dan Madrid en verloren maar één wedstrijd. Toch eindigde ze op doelsaldo op een tweede plaats: Napoli kwam met een doelsaldo van veertien op drie doelpunten meer.

De heenwedstrijd Liverpool - Real Madrid is op dinsdag 21 februari om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's