Union Berlin - Ajax live op tv en online (return tussenronde Europa League)

Union Berlin - Ajax live op tv en online (return tussenronde Europa League)
Gaan Amsterdammers door naar finaleronde?

Sport :

Ajax wil zich natuurlijk revancheren voor het doelpuntenloze gelijke spel in de Johan Cruijff ArenA vorige week. Dat moeten ze dan wel in Berlijn doen, waar de inmiddels (op doelsaldo) nummer 3 van de Bundesliga op hen wacht. De return is donderdag 23 februari om 21.00 uur te zien op Veronica en ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Union Berlin - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenwedstrijd
In de heenwedstrijd was het bepaald niet sprankelend, van beide kanten. In de eerste helft gebeurde er bijzonder weinig en in de tweede helft ging het nog bijna mis voor de Amsterdammers: uiteindelijk werd de goal van Morten Thorsby door de VAR afgekeurd. Tijd voor revanche dus als de bus in de hoofdstad van Duitsland arriveert.

Schalke
Hoe zit het dan met de voorbereiding op die return? Ajax won afgelopen zondag redelijk gemakkelijk met (overigens een redelijk getekende) 4-0 in eigen huis van Sparta. Bij Union ging het iets minder soepel: er werd met 0-0 gelijkgespeeld tegen Schalke 04, die daarmee overigens nog steeds niet van de laatste plaats af zijn.

De return Union Berlin - Ajax is op donderdag 23 februari om 21.00 uur te zien op Veronica en ESPN 2. De voorbeschouwing begint om 20.40 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's