PSV - Sevilla live op tv en online (return tussenronde Europa League)

PSV - Sevilla live op tv en online (return tussenronde Europa League)
Eindhovenaren hebben wat in te halen...

Sport :

Het lijkt een moeilijk verhaal te gaan worden voor de Eindhovenaren, die in eigen huis een 0-3 achterstand moeten proberen weg te werken. Gaan ze de kracht vinden? De return is donderdag 23 februari om 18.45 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Sevilla

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Sevilla
De wedstrijd in Sevilla werd geen groot succes voor PSV: ze werden vooral dodor de scherpte van de Spanjaarden volledig overspeelt, terwijl ze toch ook twee grote kansen kregen maar die niet wisten te benutten. Door de scherpte in de tweede helft maakte Sevilla er drie.

Kansloos?
Het lijkt dus een redelijk kansloze operatie te worden in het eigen Philips Stadion, maar is dat eigenlijk wel zo? In de eigen competitie wist Sevilla namelijk dit weekend opnieuw niet te winnen, waardoor ze met maar 25 punten op een twaalfde plaats staan. Er valt dus wel wat te halen...

De return PSV - Sevilla is op donderdag 23 februari om 18.45 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's