Recensie: Paradise Highway brengt langzame roadtrip met sterke cast

Recensie: Paradise Highway brengt langzame roadtrip met sterke cast
Met Morgan Freeman, Juliette Binoche en Frank Grillo

Film :

Vanaf 1 maart is de film Paradise Highway te zien op Netflix. Met acteur Morgan Freeman, Frank Grillo en de prachtige Juliette Binoche in de hoofdrollen zou je verwachten dat dit wel eens erg goed zou kunnen zijn, of juist niet? Lees hier de filmrecensie van Paradise Highway.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Leila
Het verhaal gaat over Sally, een vrachtwagenchauffeur wordt gedwongen een illegale lading te smokkelen om haar broer te redden van een dodelijke gevangenisbende. Terwijl FBI-agenten haar op het spoor zijn, wordt Sally's geweten hevig op de proef gesteld wanneer haar laatste pakketje een tienermeisje Leila blijkt te zijn.

Actrice Hala Finley (Leila) in de film 'Paradise Highway'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 58% | IMDb ★ 5,5

"Met de vlam in de pijp, scheur ik door de Brennerpas", zong Henk Wijngaard in een ver verleden. Bijna op die manier laat actrice Juliette Binoche (Chocolat) een héél andere kant van haar acteertalent zien. Een stoere vrachtwagenchauffeur met een missie, tegen wil en dank. Het eerste half uur is nog wel boeiend, maar daarna wordt Paradise Highway een langdradige achtervolging met een lauwe finale. Actieliefhebbers krijgen weinig tot niets en Morgan Freeman (85) dommelt je zelfs langzaam in slaap. Een film die we snel zijn vergeten, al zijn de plaatjes van Amerika prachtig en bijna rustgevend. Twee sterren.

Cast
Naast Juliette Binoche (Chocolat) en Morgan Freeman (Se7en) zijn ook Frank Grillo (Black Lotus), Cameron Monaghan (Shattered) en Hala Finley (We Can Be Heroes) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Anna Gutto (A Lucky Man).

Vanaf 1 maart 2023 is de film Paradise Highway te zien op Netflix. Genre: thriller. Tijdsduur: 115 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's