PSV - ADO Den Haag live op tv (kwartfinale KNVB Beker)

PSV - ADO Den Haag live op tv (kwartfinale KNVB Beker)
Gaat Dick Advocaat stunten met Den Haag?

Sport :

Op donderdag 2 maart spelen PSV en ADO Den Haag in de kwartfinale van de KNVB Beker tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd wordt om 18.45 uur live uitgezonden op ESPN (1).

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - ADO Den Haag

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De ploeg van Ruud van Nistelrooij zal hoop geput hebben uit de overwinning op FC Twente afgelopen zondag, waardoor ze nog steeds meedoen om de titel - wel aan een zijden draadje. Ook in het bekertoernooi doen ze nog steeds mee en van een Keuken Kampioen Divisionist zal toch wel gewonnen moeten worden?..

Bekijk het complete speelschema van PSV.

ADO
Na het ontslag van Dirk Kuyt en het aantreden van veteraan in het vak Dick Advocaat gaat het weer in een stijgende lijn, het voetbal in Den Haag. Ze staan wel nog steeds elfde met een ruime twintig punten achterstand op de koploper, maar ze wonnen van de afgelopen vijf wedstrijden vier stuks, waaronder van koploper PEC Zwolle. Kan de kleine generaal stunten in Eindhoven en doordringen tot de kwartfinale?

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN.

PSV - ADO Den Haag is donderdag 2 maart om 18.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's