De Graafschap - Ajax live op tv (kwartfinale KNVB Beker)

De Graafschap - Ajax live op tv (kwartfinale KNVB Beker)
Pakken Amsterdammers plek in halve finale?

Sport :

Op donderdag 2 maart spelen Ajax en De Graafschap in de kwartfinale van de KNVB Beker tegen elkaar op de Vijverberg in Doetinchem. De wedstrijd wordt om 21.00 uur live uitgezonden op het open kanaal van FOX en op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten De Graafschap - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De Amsterdammers zitten door een verlies in Berlijn definitief niet meer in een Europese competitie. Daarom kan coach John Heitinga nu zijn volledige focus hebben op de vaderlandse competities. Zo is er natuurlijk het bekertoernooi, waar een pad naar de halve finale open lijkt te liggen. De Graafschap verslaan lijkt geen hele moeilijke klus.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

De Graafschap
Toch zal het verleden voor de Doetinchemmers en klein sprankje hoop geven: van de laatste vijf wedstrijden op de Vijverberg wist De Graafschap er in ieder geval eentje niet te verliezen. Na afgelopen dinsdag, toen Spakenburg won van FC Utrecht, zal dat vonkje misschien wel extra zijn aangegaan bij de nummer 13 van de Keuken Kampioen Divisie.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 20.15 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN.

De Graafschap - Ajax is donderdag 2 maart om 21.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's