Recensie: What's Love Got to Do With It? is Britse feelgood zonder scherpe randen

Recensie: What's Love Got to Do With It? is Britse feelgood zonder scherpe randen
Van de makers van Love Actually en Bridget Jones Diary

Film :

Vanaf 9 maart is de film What's Love Got to Do With It? te zien in de bioscoop. Wie denkt dat deze film iets met zangeres Tina Turner te maken heeft, heeft het mis. Wel is dit een romantische komedie met de leuke Lily James, de charmante Shazad Latif en de hysterische Emma Thompson. Lees hier de filmrecensie van What's Love Got to Do With It?.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Gearrangeerd huwelijk
Twee jeugdvrienden Zoe en Kazim van nu in de dertig moeten beslissen of ze hun hoofd of hun hart volgen zodra de man besluit het advies van zijn ouders op te volgen en in Pakistan een gearrangeerd huwelijk aan te gaan.

Actrice Emma Thompson (moeder Cath) inde film 'What's Love Got to Do With It?'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 59% | IMDb ★ 6,6

Een beetje positiviteit in de vorm van deze romantische komedie is altijd welkom in de Nederlandse bioscopen. Deze film heeft een fijne sterrencast in de hoofdrol: onder andere Lily James en Shazad Latif spelen gezellige rollen over een verhaal waar liefde zich niet laat sturen. Actrice Emma Thompson, die echt briljant is in de film Good Luck to You, Leo Grande, weet in deze film niet te verrassen. En dat terwijl ze in de romcom toch wel beroemd is geworden. What's Love Got to Do With It? heeft een paar grappige momenten in petto, maar mist aan het einde van de rit toch humor. Ook haalt de finale niet de angel uit het verhaal, en durft de film niet helemaal uit de kast te komen. En dat is jammer. Twee sterren.

Cast
Naast Lily James (Pam & Tommy) en Shazad Latif (Falling for Figaro) zijn ook Emma Thompson (Good Luck to You, Leo Grande), Shabana Azmi (Halo) en Asim Chaudhry (Paddington) zijn te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Shekhar Kapur (New York, I Love You).

Vanaf 9 maart 2023 is de film What's Love Got to Do With It? te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: komedie, romantiek. Tijdsduur: 109 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's