Serierecensie: Sex/Life seizoen 2 brengt vibrator eitjes, vluggertjes en nieuwe liefdes

Serierecensie: Sex/Life seizoen 2 brengt vibrator eitjes, vluggertjes en nieuwe liefdes
Met Sarah Shahi, Mike Vogel en Adam Demos

Film :

Vanaf 2 maart is het tweede seizoen van Sex/Life te zien op Netflix. De wereld was redelijk in shock toen we het geslachtsdeel van Adam Demos voor het eerst konden bewonderen in het eerste seizoen. Lees hier de serierecensie van Sex/Life seizoen 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Liefdesdriehoek
Het liefdesleven van Billie is nog steeds één van diepte- maar vooral van hoogtepunten. Ze zit vooralsnog verwikkeld in een vurige affaire met haar ex Brad Simon maar hoopt ook dat ze haar huwelijk met Cooper Connely kan redden. Maar soms heeft Cupido een andere verrassing in petto als opeens een nieuwe man in haar leven komt.

Lees hier onze serierecensie van Sex/Life seizoen 1.

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 55% | IMDb ★ 5,5

Het mag geen verrassing heten dat deze Fifthy Shades-achtige serie dit weekend met stip op nummer 1 staat in de best bekeken series op de streamingdienst. Het eerste seizoen was een hit op Netflix, waarbij rode oortjes waren gegarandeerd. Het tweede seizoen brengt weinig verrassingen en gaat op dezelfde voet verder als het succesvolle eerste seizoen. Nieuwe gezichten zijn er wel, met onder andere Darius Homayoun (nieuwe vlam Majid) die een serieuze poging doet om Billie het hof te maken. Een makkelijke soap vol seks met Black Adam-actrice Sarah Shahi in een degelijke hoofdrol. Het is er echt eentje voor de liefhebbers en die zullen ook nu weer massaal kijken. Twee sterren.

Cast
Naast Sarah Shahi (Black Adam) en Mike Vogel (Secret Obsession) is ook Adam Demos (Falling Inn Love), Cleo Anthony (Divergent) en Darius Homayoun (Succession) in deze serie te zien. Deze productie is geregisseerd door Stacy Rukeyser (UnREAL).

Acteur Mike Vogel (Cooper) en Sarah Shahi (Billie) in de serie 'Sex/Life'

Vanaf 2 maart 2023 is de serie Sex/Life seizoen 2 te zien op Netflix. Deze serie bevat 6 afleveringen van ongeveer 50 minuten. Genre: romantiek, erotiek, drama.

Actuele video's

Meer actuele video's