Recensie: John Wick: Chapter 4 is drie uur lang schieten, hakken en zagen

Recensie: John Wick: Chapter 4 is drie uur lang schieten, hakken en zagen
Keanu Reeves is terug als John Wick

Film :

Vanaf donderdag 23 maart draait de nieuwe film John Wick: Chapter 4 in de Nederlandse bioscopen. John Wick is aangekomen bij een bijna drie uur durend vechtspektakel waarbij hij het op zal nemen tegen misschien zijn grootste tegenstander tot op heden. Lees hier de filmrecensie van John Wick: Chapter 4.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Brute tegenstanders
De hevige strijd tussen John Wick en de High Table blijft voortduren en de prijs op zijn hoofd lijkt steeds verder op te lopen. Van New York tot aan Parijs en van Osaka tot aan Berlijn, John zal het op moeten nemen tegen de meest brute en sterkste tegenstanders tot nu toe.

Keanu Reeves als John Wick in 'John Wick: Chapter 4. Bron: Lionsgate

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 81% | IMDb ★ 8,6

John Wick 4 is een film waarbij je krijgt wat je verwacht. En dat in een verpakking die ruim drie uur duurt. Dat is misschien iets aan de lange kant, vooral omdat je tot in de laatste tien minuten totaal geen rust krijgt. Keanu Reeves is zoals altijd een man die erg weinig woorden nodig heeft, maar wel heel veel kogels. Visueel is - net als het derde deel - ook deze film weer oogstrelend. Een groot nadeel van deze film zijn de vele locaties, die het zo nu en dan best wel onoverzichtelijk maken. Deze film haalt zeker de hoogtes van de derde film niet, maar uiteindelijk is dit gewoon een prima film in de John Wick-reeks die voor de fans van spectaculaire actiefilms een absolute kijktip is. En onthoud: kom niet aan honden als je in de buurt van John Wick bent. Vier sterren.

Cast
Naast Keanu Reeves (The Matrix) en Ian McShane (Hellboy) spelen ook Donnie Yen (Mulan), Bill Skarsgård (IT) en Laurence Fishburne (Ant Man and the Wasp) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Chad Stahelski (John Wick).

Vanaf 23 maart 2023 is John Wick: Chapter 4 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: actie, thriller. Tijdsduur: 169 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's