Serierecensie: Ted Lasso seizoen 3 legt nadruk op drama buiten het veld

Serierecensie: Ted Lasso seizoen 3 legt nadruk op drama buiten het veld
Jaso Sudeikis is terug in laatste seizoen

Film :

Vanaf 15 maart staat de eerste aflevering van het derde seizoen van Ted Lasso op Apple TV+. Natuurlijk kennen we inmiddels de hype omtrent deze serie, maar gaat dit laatste seizoen ons net zo goed wegblazen? Lees hier onze eerste indruk van Ted Lasso seizoen 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Omdat er geen nummer 21 is"
Ted Lasso is een American football-coach die naar Engeland verhuist als hij wordt aangenomen om een voetbalteam te leiden, ondanks dat hij geen ervaring heeft. In het derde seizoen gaat Richmond het waar proberen te maken in de Premier League: gaan ze op treurige wijze laatste eindigen of gaan ze verrassen?

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 83% | IMDb ★ 8,8

Deze recensie gaat over de eerste twee afleveringen van Ted Lasso.

Fans moesten even wachten op de nieuwe afleveringen van de serie over de grote Ted. Ook dit seizoen staan de spanningen en de stress buiten de lijnen weer uitgebreid centraal en opnieuw vraagt Ted Lasso zich regelmatig af: wat doe ik hier eigenlijk nog? Zelfs nu Richmond weer in de Premier League zit, blijven de onzekerheden van het kleine team de overhand houden. Bepaalde karakters worden in dit seizoen verder uitgewerkt zonder dat de serie de toon en de humor uit het oog verliest. Ted Lasso blijft toch de ultieme comfort food serie die niet zijn best doet om je te laten lachen en je uiteindelijk toch over de bank doet rollen. 4 sterren.

Cast
Jason Sudeikis (We're the Millers) en Brett Goldstein (Thor: Love and Thunder) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Bill Lawrence (Scrubs).

Bron: Apple TV Plus

Vanaf 15 maart 2023 is wekelijks een nieuwe aflevering van Ted Lasso te streamen op Apple TV+. Genre: komedie, sport. Totaal aantal afleveringen: 12. Lengte afleveringen: ca. 45 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's