Vanavond op tv: uitslagenavond Statenverkiezingen en nieuw programma Race Across the World

Vanavond op tv: uitslagenavond Statenverkiezingen en nieuw programma Race Across the World
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 15 maart

Kijktip :

De Provinciale Statenverkiezingen hebben woensdag plaatsgevonden en de NOS geeft natuurlijk weer de uitslagen in een speciale live uitzending. Op RTL 4 is het nieuwe programma Race Across the World te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 15 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Start: Race Across The World

RTL 4
20:30 uur

In het nieuwe programma Race Across the World reizen vijf koppels onder leiding van Martijn Krabbé over land door Latijns-Amerika. De BN’ers hebben hun bankpassen en mobiele telefoons moeten inleveren, ze mogen niet het vliegtuig pakken en hebben een beperkt budget. Dit avontuur is vanaf woensdag 15 maart te volgen bij RTL 4. De reis van maar liefst 14.000 kilometer start in Mexico-Stad. Vijf BN’ers nemen een familielid of goede vriend mee om via prachtige natuur en bruisende steden af te reizen naar de zuidelijkste stad ter wereld, Ushuaia in Argentinië. Ze moeten van alles doorstaan en zich aanpassen aan de lokale onbekende culturen. Welk koppel komt als eerste aan op de eindbestemming?

Live: NOS Nederland kiest: de uitslagen

NPO 1
20:33 uur

Woensdag 15 maart is het tijd voor de Provinciale Statenverkiezingen, en in de avond worden op NPO 1 de peilingen en uitslagen bekendgemaakt en geanalyseerd. NOS Nederland kiest: de uitslagen wordt gepresenteerd door Rob Trip en Simone Weimans. Woensdagavond zitten de provinciale politici en kiezers er klaar voor, wie zijn de grote winnaars en verliezers van de Provinciale Statenverkiezingen? Deze uitslag heeft invloed op de Eerste Kamer, deze leden worden namelijk door de leden van Provinciale Staten gekozen. En het lokale bestuur wordt uiteraard bepaald door deze volksvertegenwoordigers.

Live: Real Madrid - Liverpool (Champions League)

RTL 7
20:53 uur

Voorbeschouwing om 19.55 uur, live verslag vanaf 20.55 uur. De mooiste wedstrijd van de reeks heenwedstrijden in de achtste finales van de Champions League was zonder enige twijfel Real Madrid tegen Liverpool. Het lijkt in de wedstrijd in Madrid echter niet zo spannend meer te worden. Of toch? Het leek er op Anfield heel even op dat de ploeg van Jurgen Klöpp aan de winnende hand was, want na veertien minuten staat het al 2-0.Toch duurt dat niet lang, want voor het rustsignaal staat het al 2-2. Daarna stomen de Madrilenen nog even door en uiteindelijk leidt het tot een doelpuntenverschil van drie. Zowel Benzema als Vinicius scoren uiteindelijk twee keer.

Thrillerfilm: A Quiet Place

Veronica
22:58 uur

Een familie probeert in stilte te overleven, terwijl ze bedreigd worden door mysterieuze wezens die afkomen op geluid. Op een boerderij in een post-apocalyptisch wereld vinden Evelyn en Lee manieren om hun kinderen te beschermen en hun vijanden te overwinnen, want zelfs een voetstap of gefluister kan dodelijk zijn.

Actuele video's

Meer actuele video's