Ajax - Feyenoord (De Klassieker) live op tv (Eredivisie)

Ajax - Feyenoord (De Klassieker) live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in 26ste speelronde

Sport :

Op zondag 19 maart spelen Ajax en Feyenoord in de zesentwintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De Amsterdammers hebben onder John Heitinga nog maar één wedstrijd verloren, namelijk van Union Berlin in de Europa League. In 2005 verloor Ajax voor het laatst in eigen huis van Feyenoord: dat moet toch eigenlijk wel een makkie kunnen worden?

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Feyenoord
De ploeg van Arne Slot zal met een hoop zelfvertrouwen afreizen naar de Johan Cruijff ArenA nadat ze afgelopen donderdag wonnen van hun tegenstander in de achtste finale van de Europa League: Sjachtar Donesk. Om koploper te blijven moeten ze een resultaat halen in de ArenA. Zit dat er in?

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.30 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - Feyenoord is zondag 19 maart om 14.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's