Vitesse - PSV live op tv (Eredivisie)

Vitesse - PSV live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in 26ste speelronde

Sport :

Op zondag 19 maart spelen PSV en Vitesse in de zesentwintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Gelredome in Arnhem. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op ESPN 3.

Samenvatting en hoogtepunten Vitesse - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De Eindhovenaren willen natuurlijk aanhaken bij de . Hoe de Klassieker ook is geëindigd: PSV kan in ieder geval dichterbij één van de twee elftallen komen en hun titelkansen vasthouden. Dan moeten ze natuurlijk wel zelf winnen, van Vitesse. Van de laatste vijf Eredivisiewedstrijden tegen Vitesse won PSV er vier: alleen thuis in oktober 2020 werd verloren.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.15 uur op ESPN 3. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Vitesse - PSV is zondag 19 maart om 16.45 uur live te zien op ESPN 3. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's