Recensie: Noise is Vlaamse thriller die lijdt onder slecht script

Recensie: Noise is Vlaamse thriller die lijdt onder slecht script
Acteerwerk en cinematografie redden de film

Film :

Vanaf 17 maart staat de film Noise op Netflix. Ook de Belgen komen met een mysterieuze thrillerfilm die je af en toe de stuipen op het lijf jaagt. En dat is zeker niet alleen een compliment... Lees hier de recensie van Noise.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Duistere geheimen
In de film volgen we het leven van Matt, een succesvolle influencer die recentelijk vader is geworden van Julius. Wanneer Matt met zijn gezin dicht bij zijn dementerende vader gaat wonen, ontdekt hij een aantal duistere familiegeheimen.

Ward Kerremans in 'Noise'. Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★½

Entertainment-score: 49% | IMDb ★ 4,8

We hebben niet heel veel goede mysterieuze thrillers op Netflix gezien de afgelopen maanden, dus het is niet moeilijk om je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Dat doet Noise helaas niet. Het acteerwerk van de voornamelijk Vlaamse cast en de cinematografie van Anton Mertens - die ook Beau Sejour van schitterende beelden voorzag - maken het dat deze film nog een kijkbeurt verdiend, maar het werk van Robin Kerremans, Hasse Steenssens en regisseur Steffen Geypens verdienen wat ons betreft niet echt de schoonheidsprijs. Qua verhaal heeft deze film verrassend weinig te vertellen en over het woordje 'mysterie' kan je ook het nodige vinden. Uiteindelijk zijn we anderhalf uur verder en hebben we zeker geen lekker gevoel overgehouden aan het kijken van deze film. We snappen dat er bij de Belgen het nodige chauvinisme mee zal werken, maar wij kunnen er echt niet meer van maken. 1,5 ster.

Cast
Naast Ward Kerremans (Zillion) en Sallie Harmsen (Moloch) spelen ook Jennifer Heylen (Rebel) en Johan Leysen (The American) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Steffen Geypens (Logger).

Vanaf 17 maart 2023 is Noise te kijken op Netflix. Genre: thriller. Tijdsduur: 90 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's