Nieuw op HBO Max: deze films en series kijk je in april 2023

Nieuw op HBO Max: deze films en series kijk je in april 2023
Met onder meer Barry seizoen 4 en Love & Death

Nieuws :

Het zonnetje begint weer aan de lucht te verschijnen en dat betekent dat langzaam de korte broeken weer uit de kast getrokken kunnen worden: het is april, en die maand doet wat hij wil. Hetzelfde geldt voor de films en series in deze maand, want die zijn ook erg gevarieerd. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in april 2023.

Kijktips van Gids.tv

Succession, S4 (elke maandag)

HBO Max | wekelijks

Bron: HBO Max
De verkoop van mediaconglomeraat Waystar Royco aan tech-visionair Lukas Matsson komt steeds dichterbij. Het vooruitzicht van deze seismische verkoop veroorzaakt existentiële angst en verdeeldheid onder de Roys terwijl ze anticiperen hoe hun leven eruit zal zien zodra de deal is voltooid. Er ontstaat een machtsstrijd als de familie een toekomst afweegt waarin hun culturele en politieke gewicht ernstig wordt ingeperkt. Bekijk hier waar je Succession kunt streamen.

Barry, S4 (16 april)

HBO Max | wekelijks

Bron: HBO Max
Bill Hader schittert als Barry, een depressieve huursoldaat met lage huurprijs uit het Midwesten. Eenzaam en ontevreden in zijn leven, reist hij met tegenzin naar Los Angeles om een hit uit te voeren op een aspirant-acteur. De consequenties van het verleden achtervolgen Barry in het laatste seizoen: komt dit nog wel goed? Bekijk hier waar je Barry kunt streamen.

Perry Mason, S2 (24 april)

HBO Max | finale

Terwijl de rest van het land herstelt van de Grote Depressie, bloeit LA. Olie, Olympische Spelen en evangelische ambities. Maar ook een ontvoering van een kind dat vreselijk is misgelopen. Wanneer de zaak van het decennium op het bureau van Perry Mason valt begint hij aan een meedogenloze zoektocht naar de waarheid. Bekijk hier waar je Perry Mason kunt streamen.

Somebody Somewhere, S2 (24 april)

HBO Max | wekelijks

Sam is een echte Kansaan aan de oppervlakte, maar daaronder worstelt ze om in de vorm van haar geboortestad te passen. Terwijl ze worstelt met verlies en acceptatie, is zingen Sams reddende engel en leidt het haar op een reis om zichzelf te ontdekken. Bekijk hier waar je vanaf 24 april Somebody Somewhere kunt streamen.

Love and Death (27 april)

HBO Max | wekelijks

Love
Dit meeslepende drama vertelt het waargebeurde verhaal van Candy en Pat Montgomery en Betty en Allan Gore, twee kerkgaande koppels die genieten van hun leven in een klein dorpje in Texas. Het lijkt een bijna perfect leventje, totdat een buitenechtelijke affaire ertoe leidt dat iemand een bijl oppakt. Bekijk hier waar je vanaf 27 april Love and Death kunt streamen.

Verder op HBO Max

Volgt z.s.m.

Actuele video's

Meer actuele video's