Nieuw op SkyShowtime: deze films en series kijk je in april 2023

Nieuw op SkyShowtime: deze films en series kijk je in april 2023
Met onder meer Grease: Rise of the Pink Ladies

Nieuws :

Het zonnetje begint weer aan de lucht te verschijnen en dat betekent dat langzaam de korte broeken weer uit de kast getrokken kunnen worden: het is april, en die maand doet wat hij wil. Hetzelfde geldt voor de films en series in deze maand, want die zijn ook erg gevarieerd. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in april 2023.

Kijktips van Gids.tv

Grease: Rise of the Pink Ladies (7 april)

SkyShowtime

Bron: SkyShowtime
Voordat rock-’n-roll de muziekscene domineerde en de T-Birds de coolste groep van de school waren, waren er vier outcasts die de status quo zat zijn en op hun eigen manier lol durven te trappen. Er ontstaat morele paniek waardoor Rydell High nooit meer hetzelfde zal zijn. Bekijk hier waar je vanaf 7 april Grease: Rise of the Pink Ladies kunt streamen.

Nope (16 april)

SkyShowtime

Bron: Universal
De film volgt enkele inwoners aan de eenzame kloof van het binnenland in Californië. Ze zijn als paardentrainers betrokken bij het maken van een nieuw filmproject. Ze worden vervolgens getuige van een griezelige en huiveringwekkende ontdekking. Lees hier waar je vanaf 16 april Nope kunt kijken.

Verder op SkyShowtime

  • Drift – Partners in Crime, S1 (25 april)

Actuele video's

Meer actuele video's