Nieuw op NPO Plus: deze films en series kijk je in april 2023

Nieuw op NPO Plus: deze films en series kijk je in april 2023
Met onder meer Bloodlands

Nieuws :

Het zonnetje begint weer aan de lucht te verschijnen en dat betekent dat langzaam de korte broeken weer uit de kast getrokken kunnen worden: het is april, en die maand doet wat hij wil. Hetzelfde geldt voor de films en series in deze maand, want die zijn ook erg gevarieerd. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in april 2023.

Kijktips van Gids.tv

Hope Gap (7 april)

NPO Plus (film)

Annette Benning en Bill Nighy in 'Hope Gap'. Bron: DFW
Het echtpaar Edward en Grace zijn 29 jaar getrouwd. Wanneer hun zoon Jamie gedurende een weekend bij hen op bezoek gaat, bekent Edward hem dat hij van plan is de volgende dag zijn vrouw te verlaten. Het gezin verwerkt dit nieuws elk op een andere manier met emoties als shock, ongeloof en heftige woede. Lees hier waar je vanaf 7 april Hope Gap kunt kijken.

Dag & Nacht, S1 (12 april)

NPO Plus (ook wekelijks op NPO 1 en NPO Start)

Dag en nacht staan ze klaar. In het ziekenhuis waar klinisch verloskundige Ella hoofd is van de afdeling verloskunde, maakt het personeel lange dagen. Zware werkomstandigheden en een personeelstekort zorgen voor veel stress en problemen. Lees hier waar je Dag & Nacht kunt kijken.

Bloodlands, S2 (15 april)

NPO Plus (ook wekelijks op NPO Start)

De Noord-Ierse politieagent DCI Tom Brannick verbindt een afscheidsbrief met een beruchte 'cold case', welke een enorme persoonlijke betekenis voor hem heeft. Bekijk hier waar je vanaf 15 april Bloodlands kunt streamen.

Intruder (21 april)

NPO Plus (ook wekelijks op NPO Start)

De serie draait om Sam en Rebecca, die wonen in een idyllisch plaatsje aan de kust. Het stel komt in de probelemen nadat er wordt ingebroken door twee tieners en Sam een van de twee in de rug steekt als deze probeert weg te komen. Nadat de tiener, die ongewapend blijkt te zijn, overlijdt besluit het stel om het plaats delict te manipuleren zodat het lijkt op zelfverdediging. Bekijk hier waar je vanaf 21 april Intruder kunt streamen.

Verder op NPO Plus

  • Arcadia (ook wekelijks op NPO Start)
  • CAST (ook wekelijks op NPO Start)

Actuele video's

Meer actuele video's