Serierecensie: Wellmania is nieuwe Australische Bridget Jones in gezondheidscrisis

Serierecensie: Wellmania is nieuwe Australische Bridget Jones in gezondheidscrisis
Met komiek Celeste Barber

Film :

Vanaf 29 maart is de serie Wellmania te zien op Netflix. Een gloednieuwe Australische komedieserie die doet denken aan de Bridget Jones-avonturen met een hevige gezondheidsparanoia. Maar gaat dit dan ook echt leuk worden? Lees hier de serierecensie van Wellmania.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Liv Healy
Het verhaal gaat over een succesvolle schrijfster Liv Healy genaamd. Als door een gezondheidscrisis haar leven als feestbeest moet worden herzien, start ze een reis om beter te worden, zelfs als dat haar dood wordt.

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 59% | IMDb ★ 6,5

Geen geraffineerde suikers, geen verzadigde vetten, minder vlees, niet roken en matig alcohol: dat is een riedeltje dat we allemaal wel kennen. Het eeuwige diëten en gezond leven: dat is de rode draad van deze serie, met actrice en komiek Celeste Barber in de hoofdrol. De humor is er eentje waar je van moet houden. Het zit vol met ordinaire grappen - soms leuk, soms niet leuk - die aan de lopende band gemaakt worden. Wellmania heeft echt wel een paar leuke momenten, maar de moeheid slaat wel toe als je een paar afleveringen gezien hebt. Liefhebbers en strijders voor een fit en gezond lichaam is dit wel een feestje van herkenning, maar nieuw is het allemaal niet. Twee sterren.

Cast
Naast Celeste Barber (Wonderland) en JJ Fong (Written in the Stars) zijn ook Lachlan Buchanan (Le Mans '66) en Virginie Laverdure (The Lord of the Rings: The Rings of Power) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Brigid Delaney en Benjamin Law.

Acteur Lachlan Buchanan (Gaz) en Celeste Barber (Liv) in de serie 'Wellmania'

Vanaf 29 maart 2023 is de serie Wellmania te zien op Netflix. Genre: komedie, drama. Deze serie bevat 8 afleveringen van ongeveer 30 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's