Boer zoekt vrouw Europa vanaf 9 april op NPO 1, dit zijn de nieuwe boeren

Boer zoekt vrouw Europa vanaf 9 april op NPO 1, dit zijn de nieuwe boeren
Vijf gloednieuwe liefdesverhalen van boeren

Kijktip :

Op zondag 9 april stelt Yvon Jaspers weer vijf nieuwe boeren voor aan de kijkers van het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw. Wat weten we al over ze? Gids.tv heeft het overzicht.

Dit zijn de boeren van het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw:

  • Boer Piet (63), woonachtig in Duitsland en eigenaar van vleesbedrijf. Zoekt een vrouw en een maatje voor het leven waar hij lief en leed mee kan delen.
  • Boerin Claudia (57), woonachtig in Frankrijk en eigenaar van een biologisch melkveebedrijf. Zoekt een 'ami pour la vie' waarmee ze brocante winkeltjes af kan struinen.
  • Boer Haico (42), woonachtig in Denemarken en eigenaar van een melkveebedrijf. Zoekt een eerlijke en lieve vrouw.
  • Boerin Bernice (23), woonachtig in Zweden en eigenaar van melkveebedrijf. Zoekt een man waar ze veel lol mee kan hebben en waarmee ze alles kan delen.
  • Boer Richard (32), woonachtig in Slowakije en eigenaar van akkerbouwbedrijf. Zoekt een spontane en intelligente vrouw.

Twee weken
Vrijgezelle vrouwen en mannen die het warm krijgen van een boer hebben vanaf 9 april twee weken de tijd een mail of brief te sturen via de website van Boer zoekt vrouw. De vijf boeren die worden voorgesteld volgen we ook in alle andere afleveringen. Dat is anders dan de vorige seizoenen, toen er steeds tien boeren werden voorgesteld.

De introductie van de boeren van Boer zoekt vrouw Europa is te zien op zondag 9 april om 20.30 uur op NPO 1. Je kunt Boer zoekt vrouw Europa terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's