Recensie: Murder Mystery 2 is flauwe komedie die mysterie lijkt te vergeten

Recensie: Murder Mystery 2 is flauwe komedie die mysterie lijkt te vergeten
Met Adam Sandler en Jennifer Aniston

Film :

Vanaf 31 maart staat de film Murder Mystery 2 op Netflix. Na een afwezigheid van bijna vier jaar keert het nieuwbakken detectiveduo terug in een nieuw avontuur waarvoor ze naar een inmiddels overbekende locatie moeten: de stad van de liefde, Parijs. Lees hier de recensie van Murder Mystery 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

De 'Snitzes'
Nick en Audrey Spitz, die nu privé-detectives zijn en hun eigen bureau beginnen, belanden in het midden van een internationaal onderzoek wanneer een vriend wordt ontvoerd.

Adam Sandler en Jennifer Aniston in 'Murder Mystery 2'. Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 50% | IMDb ★ 5,7

De chemie tussen Adam Sandler en Jennifer Aniston, die inmiddels natuurlijk geen vreemden meer van elkaar zijn, is het eerste dat opvalt als deze film jouw aandacht heeft getrokken. Helaas draagt de titel weinig waarde: van murder mystery is inmiddels weinig sprake meer. Als je een beetje een geoefend kijker bent, ben je er redelijk snel uit. Wat dat betreft kun je op Netflix betere films zien: Glass Onion heeft bijvoorbeeld een veel betere twist in huis en Enola Holmes is naast slimmer ook misschien wel gewoon grappiger. Wat overblijft is flauwe komedie, een matig script en een slechterik die maar niet slecht wil worden. Opnieuw een high budget Netflix-film waar wij maar moeilijk van onder de indruk kunnen zijn. 2 sterren.

Cast
Naast Adam Sandler (Hustle) en Jennifer Aniston (We're the Millers) spelen ook Mark Strong (Shazam!), Adeel Akhtar (Enola Holmes) en Jodie Smith-Turner (Queen & Slim) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jeremy Garelick (The Binge).

Vanaf 31 maart 2023 is Murder Mystery 2 te kijken op Netflix. Genre: komedie, mysterie. Tijdsduur: 89 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's