Sparta Rotterdam - Feyenoord live op tv (Eredivisie)

Sparta Rotterdam - Feyenoord live op tv (Eredivisie)
27ste speelronde in de Eredivisie

Sport :

Op zondag 2 april spelen Feyenoord en Sparta in de zevenentwintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in Het Kasteel in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 3.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Sparta Rotterdam - Feyenoord

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De grote titelfavoriet Feyenoord heeft een kleine klap gehad: Lustharel Geertruida ligt er een week of vijf uit vanwege een hamstringblessure, opgelopen bij het Nederlandse elftal. Ook de situatie van Gernot Trauner is nog onzeker. Kunnen de Rotterdammers die klap opvangen met het schema dat nog voor hen ligt.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Sparta Rotterdam - Feyenoord is zondag 2 april om 14.30 uur live te zien op ESPN 3. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's