Recensie: Spoiler Alert brengt (h)eerlijke romantiek met hartverscheurend einde

Recensie: Spoiler Alert brengt (h)eerlijke romantiek met hartverscheurend einde
Met Jim Parsons en Ben Aldridge

Film :

Vanaf 27 april is de film Spoiler Alert te zien in de bioscopen. Dat liefde niet over rozen gaat bewijst deze dramafilm als geen ander met The Big Bang Theory-acteur Jim Parsons en Fleabag-acteur Ben Aldridge in een glansrol. Lees hier de filmrecensie van Spoiler Alert.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Michael Knight en Kit
Het verhaal van de relatie tussen Michael Ausiello en Kit Cowan, die een zeer tragische wending neemt wanneer bij Cowan terminale kanker wordt vastgesteld.

Acteur Ben Aldridge, Jim Parsons, Sally Field en Bill Irwin in de film 'Spoiler Alert'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 74% | IMDb ★ 7,3

De film is gebaseerd op de waargebeurde bestseller van Michael Ausiello en gaat over de liefdesrelatie van 14 jaar tussen entertainmentjournalist Michael en zijn partner: fotograaf Kit. In Amerika kwam dit drama rond de Kerst uit en het is onbegrijpelijk - mede door enkele Kerstmis-scènes - dat wij in Nederland hier nu pas van mogen genieten. Een mooi drama, dat gelukkig ook humor in zich heeft. Spoiler Alert heeft een fantastische hoofdrol voor Jim Parsons, maar Ben Aldridge trekt vooral de aandacht. Zijn hartverwarmende acteerwerk laat je glimlachen en doet iets speciaals in de film. Ook Sally Field is weer prachtig als moeder van Kit. Een dikke aanrader met een traan, maar blaast je uiteindelijk niet weg. En de smurfen zijn briljant. Drieënhalve ster.

Cast
Naast Jim Parsons (The Normal Heart) en Ben Aldridge (Knock at the Cabin) zijn ook Sally Field (Forrest Gump) en Bill Irwin (Interstellar) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Michael Showalter (The Big Sick).

Vanaf 27 april 2023 is de film Spoiler Alert te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: drama. Tijdsduur: 112 minuten.


Actuele video's

Meer actuele video's