Serierecensie: Florida Man is zonnige zomermisdaadserie met grappen en spanning

Serierecensie: Florida Man is zonnige zomermisdaadserie met grappen en spanning
Met Édgar Ramirez

Film :

Vanaf 13 april staat de miniserie Florida Man op Netflix. Edgar Ramirez shined in een serie waarbij de zon datzelfde doet, maar het stiekem misschien ook wel een beetje donker is. Lees hier de recensie van Florida Man.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Philly-gangster
De serie volgt een ex-agent die gedwongen wordt terug te keren naar zijn thuisstaat Florida om de weggelopen vriendin van een Philly-gangster te vinden. Wat een snelle klus zou moeten zijn, wordt een wilde stormloop naar begraven familiegeheimen en een steeds zinlozer wordende poging om te doen wat juist is op een plek waar zoveel fout is.

Edgar Ramirez e.a. in 'Florida Man'. Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 78% | IMDb ★ 5,4

In de zonnige omgeving van Orlando, Florida gebeuren de meest duistere dingen. Misschien is dat wel een omschrijving die deze serie het meeste recht doet. Edgar Ramirez maakt er in deze serie opnieuw een feestje van om naar te kijken, maar helaas kan hij het niet alleen. Vooral het script en dus het verhaal laat zo hier en daar flinke steken vallen, met ongeloofwaardigheid tot gevolg. De boel loopt wel erg snel uit de hand, zeker als de gangsters uit de Sunshine State ook om de hoek komen kijken. De grote trekker is echter Ramirez, die een geweldige hoofdrol op de mat legt. Dat in combinatie met het zonnige en kleurrijke Florida maakt deze serie toch het kijken waard. 3 sterren.

Cast
Naast Édgar Ramirez (Carlos) zien we ook Abbey Lee (Old) en Emory Cohen (Brooklyn) in deze serie. Deze productie wordt geleid door Donald Todd (This is Us).

Vanaf 13 april 2023 is Florida Man te streamen op Netflix. Genre: misdaad. Aantal afleveringen: 7. Lengte afleveringen: ca. 50 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's