Serierecensie: The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 5 is hilarisch als altijd

Serierecensie: The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 5 is hilarisch als altijd
Rachel Brosnahan blijft prachtige Midge

Film :

Vanaf 14 april staat de eerste aflevering van het vijfde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel op Prime Video. Midge is terug en we hebben toch alweer een jaar gewacht op nieuwe avonturen. En die zijn nog even hilarisch als in de eerste seizoenen. Lees hier onze eerste indruk van The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 5.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Carnegie Hall
Na het verbranden van alle schepen en het wegvallen van de tournee, hield Midge Maisel het vierde seizoen vol en bouwde ze haar carrière en reputatie opnieuw op. De laatste momenten van het seizoen bereikten een hoogtepunt toen Midge Carnegie Hall verliet en klaar was om iedere storm te doorstaan.

Rachel Brosnahan in 'The Marvelous Mrs. Maisel'. Bron: Prime Video

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 77% | IMDb ★ 8,7

Deze recensie gaat over de eerste drie afleveringen van The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 5.

Wat deze serie na vijf seizoenen nog steeds interessant houdt is het feit dat hoofdpersoon Midge, die ook in vijf seizoenen nog steeds even verfrissend wordt geportretteerd door Rachel Brosnahan, nog steeds niet precies weet waarom ze niet de baan heeft die ze zelf denkt te verdienen. Zelfreflectie is niet het sterkste punt van Midge en dat levert ook nu weer een aantal hilarsche momenten op. Toch krijgen we ook een kleine blik in de toekomst, want komt het grote geld en de grote uitdaging er dan toch eindelijk aan? We zijn in ieder geval nog niet klaar met de Marvelous Midge Maisel. 4 sterren.

Cast
Rachel Brosnahan (The Courier), Alex Borstein (Family Guy) en Luke Kirby (Boston Strangler) spelen belangrijke rollen in deze serie. Deze productie wordt geleid door Amy Sherman-Palladino (Gilmore Girls).

Vanaf 14 april 2023 is wekelijks een nieuwe aflevering van The Marvelous Mrs. Maisel te streamen op Prime Video. Genre: komedie. Totaal aantal afleveringen: 9. Lengte afleveringen: ca. 55 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's