Serierecensie: Barry seizoen 4 is meesterlijke top tv op hoogste niveau

Serierecensie: Barry seizoen 4 is meesterlijke top tv op hoogste niveau
Bill Hader maakt de serie compleet rond

Film :

Vanaf 17 april staat de eerste aflevering van het vierde seizoen van Barry op HBO Max. Het lijkt alsof Barry iets slechts gedaan heeft, maar is het ook echt een slechte man? Gek genoeg blijft dat iets waar ook in dit laatste seizoen in cirkeltjes omheen wordt gedraaid. Lees hier de recensie van Barry seizoen 4.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Heeft hij hem vermoord?
Barry is een depressieve huursoldaat met lage huurprijs uit het Midwesten. Eenzaam en ontevreden in zijn leven, reist hij met tegenzin naar Los Angeles om een hit uit te voeren op een aspirant-acteur.

Bron: HBO Max

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★★

Entertainment-score: 79% | IMDb ★ 8,4

Het is zo af en toe niet te volgen: wat moet je nu precies van de zeer bijzondere types en karakters in deze serie vinden? Moet je medelijden met ze hebben of juist niet? Dit is exact hetgeen dat Barry meesterlijk doet. De serie is niet bang om de barslechte kant van Barry naar boven te halen en dat te mixen met de nodige zwarte humor en momenten die je het bloed onder de nagels vandaan halen. Het vierde en laatste seizoen is er eentje die je maar zelden meer zult zien. Gelukkig mag de serie ook zelf 'beslissen' dat ze er een einde aan maken. 5 dikke sterren.

Cast
Naast Bill Hader (IT: Chapter Two) zien we ook Stephen Root (Queenpins), Henry Winkler (On the Count of Three), Sarah Goldberg (The Report), Patrick Fischler en Anthony Carrigan in deze serie. Deze productie wordt geleid door Bill Hader.

Vanaf 17 april 2023 is Barry seizoen 4 te streamen op HBO Max. Genre: misdaad, komedie. Aantal afleveringen: 7. Lengte afleveringen: ca. 30 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's