Recensie: Ghosted met Ana de Armas en Chris Evans is prettige liefdesthriller

Recensie: Ghosted met Ana de Armas en Chris Evans is prettige liefdesthriller
Film vol met bekende gezichten

Film :

Vanaf 21 april staat de film Ghosted op Apple TV+. Het is eigenlijk de Apple-variant van de veelbesproken Netflix zomerblockbuster, die vaak weinig om het lijf heeft en verder wel heerlijk wegkijkt. Lees hier de recensie van Ghosted.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Is het alleen ghosten?
Het verhaal gaat over Cole en Sadie. De nuchtere Cole valt na één afspraakje als een blok voor de mysterieuze Sadie en vertelt trots aan zijn familie dat zij wel eens de ware kan zijn. Het enige probleem is dat ze niet meer op zijn berichtjes reageert: ze ghost hem. Maar daar blijkt meer achter te zitten...

Ana de Armas en Chris Evans in 'Ghosted'. Bron: Apple TV Plus

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 65% | IMDb ★ 5,8

Het laat zich allemaal wel raden wat er in deze film gebeurd: twee charismatische supersterren uit de acteerwereld - in dit geval Ana de Armas en Chris Evans - nemen het samen op tegen een grote criminele organisatie en winnen. Het is een premise die we vooral bij Netflix veelvuldig zien, vooral in de zogenaamde 'zomerblockbusters' zoals 6 Underground en Red Notice. Apple heeft daarvan nu zijn eigen variant, die weinig origineel is maar wel iets meer om het lijf heeft dan bovengenoemde titels. Dat ligt vooral aan het acteerwerk van de twee leads, maar ook aan de fikse hoeveelheid leuke cameo's die we gedurende de film zien. Eentje die lekker is voor een avondje met chips op de bank. 2,5 ster.

Cast
Naast Chris Evans (The Gray Man) en Ana de Armas (Deep Water) spelen ook Adrien Brody (The French Dispatch), Tim Blake Nelson (The Incredible Hulk) en Marwan Kenzari (Aladdin) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Dexter Fletcher (Rocketman).

Vanaf 21 april 2023 is Ghosted te kijken op Apple TV+. Genre: thriller, actie. Tijdsduur: 116 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's