Serierecensie: Black Knight is sciencefiction en drama met groot zuurstof gebrek

Serierecensie: Black Knight is sciencefiction en drama met groot zuurstof gebrek
Met acteur Kim Woo-bin als pakketbezorger '5-8'

Film :

Vanaf 12 mei is de serie Black Knight te zien op Netflix. Na het enorme grote succes van Squid Game passeren meerdere Zuid-Koreaanse series en films de revu. Ook deze productie staat nu in top tien van best bekeken series op de streamingdienst. Lees hier de serierecensie van Black Knight.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"The one hope to overturn the world"
In een sombere en donkere toekomst die is verwoest door luchtvervuiling hangt het voortbestaan van de mensheid af van de Black Knights, een groep heel bijzondere bezorgers.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 61% | IMDb ★ 6,2

Fans van Zuid-Koreaanse films en series weten dat de levens van de personages vaak aan een zijden draad hangen. Ook deze serie weet gelijk in de eerste aflevering belangrijke personages een kopje kleiner te maken. Het grote drama en het shockeffect werkt goed, want daardoor blijf je wel kijken. Daarnaast staan er veel vechtscènes op het programma en zit er zelfs ook komedie in Black Knight die de plank soms totaal mis slaat. Acteur Kim Woo-bin is een charismatische hoofdrolspeler die de boel toch wat op de rails houdt, in een wereld met aardige special effects en soms kale decors. Wie veel stof wil happen in een 'goed en kwaad' verhaal hebben een leuke tijd. Drie sterren.

Cast
Naast Kim Woo-bin (Vampire Idol) zijn ook Kang Yoo-seok (Beyond Evil) en Esom (Man on High Heels) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Ui Seok Cho (Master).

Bron: Netflix

Vanaf 12 mei 2023 is de serie Black Knight te zien op Netflix. Genre: avontuur, science fiction, actie. Deze serie bevat zes afleveringen van ongeveer 50 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's