AZ - West Ham United live op tv en online (return halve finale Conference League)

AZ - West Ham United live op tv en online (return halve finale Conference League)
Gaan de Alkmaarders stunten?

Sport :

AZ, de laatste strohalm voor het Nederlandse Europese avontuur, was in Londen lange tijd kansrijk maar verloor uiteindelijk met een minimaal verschil. Kunne ze in eigen huis alsnog stunten en een finaleplaats pakken? De return is donderdag 18 mei om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten AZ - West Ham United

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenwedstrijd
Het leek lange tijd erg goed te gaan voor de Alkmaarders, die via Reijnders in de 41ste minuut op voorsprong kwam en een klein deel van de tweede helft de voorsprong wist vast te houden. Men had echter weinig rekening gehouden met doelman Mathew Ryan, die met een domme fout de 1-1 veroorzaakte en er ook bij de 2-1 van Antonio niet goed bij zat.

West Ham
In de Premier League loopt West Ham nog steeds flink achter de feiten aan: er werd afgelopen weekend weer verloren van het verrassend sterke Brentford (die nu negende staan). Alhoewel Engeland natuurlijk sterk vertegenwoordigd is in Europa, is een vijftiende plaats - die West Ham nu bezit - niet genoeg voor een nieuw Europees toernooi.

De return AZ - West Ham United is op donderdag 18 mei om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 20.25 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV