Serierecensie: McGregor Forever verkiest 'Jezus figuur' boven gecompliceerd mens

Serierecensie: McGregor Forever verkiest 'Jezus figuur' boven gecompliceerd mens
Documentaire over veelbesproken legende

Film :

Vanaf 17 mei staat de miniserie McGregor Forever op Netflix. Het is en blijft één van de meest besproken sporters van de afgelopen tijd: Conor McGregor. Waarom wil hij zichzelf neerzetten als toonbeeld van wilskracht? Lees hier de recensie van McGregor Forever.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Grootspraak of grote man?
Conor McGregor werd dankzij zijn keiharde klappen en beledigende grootspraak de grootste publiekstrekker van de UFC. Deze opzwepende docuserie volgt zijn veelbewogen carrière.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 50% | IMDb ★ 7,0

Eigenlijk heeft deze documentaireserie alleen maar nieuwe dingen te melden als je heel weinig weet van de sporter Conor McGregor. Je ziet McGregor in de zwartste periode van zijn carrière, waarin mensen zichzelf steeds vaker de vraag stelde: waarom stopt hij niet gewoon? De makers zoeken naar een manier om McGregor er enerzijds als een ware 'Jezus figuur' uit te laten komen en anderzijds de schaduwkanten van zijn carrière te tonen. Net als bij veel sportdocumentaires lukt dat eigenlijk niet en heeft vooral 'Jezus' McGregor de overhand. Aan de andere kant: Gotham Chopra komt dichterbij dan ooit en dat is uiteindelijk wel weer interessant. 2,5 ster.

Vanaf 17 mei 2023 is McGregor Forever te streamen op Netflix. Genre: sport, documentaire. Aantal afleveringen: 4. Lengte afleveringen: ca. 55 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's