Feyenoord - Vitesse live op tv (laatste speelronde Eredivisie)

Feyenoord - Vitesse live op tv (laatste speelronde Eredivisie)
Wedstrijd in de laatste speelronde

Sport :

Op zondag 28 mei spelen Feyenoord en Vitesse in de laatste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Vitesse

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De nieuwe kampioen van Nederland speelt zijn laatste wedstrijd van het seizoen redelijk voor spek en bonen: ze zijn al kampioen en ook Vitesse heeft niet meer om voor te spelen. Ook de spanning bij de Rotterdammers rondom het eventuele vertrek van Arne Slot is uit de lucht: hij blijft om volgend jaar Champions League te spelen met de club uit Rotterdam-Zuid.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.30 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - Vitesse is zondag 28 mei om 14.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's