AZ - PSV live op tv (laatste speelronde Eredivisie)

AZ - PSV live op tv (laatste speelronde Eredivisie)
Wedstrijd in de laatste speelronde

Sport :

Op zondag 28 mei spelen PSV en AZ in de laatste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het AFAS Stadion in Alkmaar. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 3.

Samenvatting en hoogtepunten AZ - PSV

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
Het is onrustig in en rondom Eindhoven. Trainer Ruud van Nistelrooij is opgestapt en Fred Rutten neemt de laatste wedstrijd op de bank over. Het is van groot belang dat de Eindhovenaren winnen om het voorronde ticket van de Champions League binnen te slepen. AZ heeft ook zeker nog wat om voor te spelen: bij winst en verlies van Ajax tegen FC Twente worden ze namelijk nog derde, waarmee een Europa League voorrondeticket wordt veiliggespeeld.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.30 uur op ESPN 3. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

AZ - PSV is zondag 28 mei om 14.30 uur live te zien op ESPN 3. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's