Nieuw seizoen Klassiekers met Kleinsma start vrijdag op NPO 1 met Loes Luca

Nieuw seizoen Klassiekers met Kleinsma start vrijdag op NPO 1 met Loes Luca
Waarom is Zeur niet Luca's lijflied?

Kijktip :

Het nieuwe seizoen van Klassiekers met Kleinsma start vrijdag 26 mei met een openhartig gesprek met zangeres, actrice en kleinkunstenaar Loes Luca. De Rotterdamse zet haar lijflied Zeur niet centraal in het programma waarin bekende artiesten met Simone Kleinsma praten over de mooiste Nederlandse muziek.

Klassiekers met Kleinsma gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Suikermeisje krijgt klappen
Comédienne Loes Luca acteert de sterren van de hemel en speelt de zalen plat met haar nieuwste voorstelling. Waarom is Zeur niet eigenlijk haar lijflied? Ook ontdekken de kijkers waarom de oma van Loes ooit één van de suikermeisjes uit het lied van Adèle Bloemendaal een dreun verkocht.

Aftrappen
De nieuwe reeks van Klassiekers met Kleinsma wordt afgetrapt met het nummer De rosse buurt van Jasperina de Jong uit 1967. Tijdens het gesprek komen de broers Lou Bandy en Willy Derby ter sprake. Andere namen die de revue passeren zijn Koos Speenhoff, Conny Stuart, Jenny Arean, Leo Fuld en Wim Sonneveld.

Het nieuwe seizoen van Klassiekers met Kleinsma is vanaf vrijdag 26 mei wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Klassiekers met Kleinsma terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's