Overzicht tijden: Formule 1 GP van Monaco live op tv en online

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Monaco live op tv en online
Eén van de mooiste circuits van het seizoen

Sport :

Normaliter had Monaco het tweede deel van het drieluik geweest, maar na het aflasten van de GP in Imola is het nu een tweeluik geworden. Het prachtige stratencircuit van Monaco is uiteraard één van de Formule 1 tradities die men maar niet kan loslaten. Vanaf vrijdag 26 mei is het volledige Formule 1-raceweekend te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro.

Lees hier waar je de Formule 1 in 2023 kunt kijken.

Belangrijke kwalificatie
De race in de stadsstaat Monaco wordt eigenlijk al beslist in de kwalificatie op zaterdag: inhalen is praktisch geen optie op het circuit, dus in de race kunnen eigenlijk alleen fouten in tactisch opzicht een overwinning in de weg staan. Lukt het Max Verstappen om in zijn 'hometown' de overwinning te pakken en zijn voorsprong in de WK stand te verstevigen?

Tijdschema GP van Monaco 2023

Vrijdag 26 mei

  • 13.30 uur: eerste vrije training
  • 17.00 uur: tweede vrije training

Zaterdag 27 mei

  • 12.30 uur: derde vrije training
  • 16.00 uur: kwalificatie (samenvatting)

Zondag 28 mei

  • 15.00 uur: race (samenvatting)

Lees ook de volledige kalender van het Formule 1 seizoen van 2023.

Viaplay
Het seizoen 2023 wordt voor de tweede keer uitgezonden door streamingdienst Viaplay. De dienst kun je natuurlijk online vinden, maar voor de Formule 1 is ook een speciale zender beschikbaar gemaakt.

De Formule 1 GP van Monaco is op zondag 28 mei om 15.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 26 mei zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's